Mobil uygulamada
- 1Giriş yaptıktan sonra Hesabım sekmesini açın.
- 2Hesabımı kalıcı olarak sil seçeneğine dokunun.
- 3Uyarıyı okuyun ve Hesabı sil seçeneğini onaylayın.
Gizlilik kontrolleri
Hesap silme işlemini China Logistic Hub mobil uygulamasından veya giriş yaptığınız web hesabından başlatabilirsiniz. Destek ekibiyle iletişime geçmeden silme işlemini yapabilirsiniz.
Gerekli onay ifadesi
DELETE MY ACCOUNTAbonelikler ayrı yönetilir. Hesabınızı silmek Apple App Store veya Google Play aboneliğinizi otomatik olarak iptal etmez. Hesabı silmeden önce etkin mağaza aboneliğinizi iptal edin.
Verilerinize ne olur
Giriş bilgileriniz ve bildirim anahtarlarınız silinir. E-posta adresiniz, adınız ve telefonunuz anonimleştirilir; hesap erişimi kapatılır.
Denetim kayıtları normalde 365 gün saklanır. Faturalar ve sevkiyat kayıtları vergi, ticaret veya diğer yasalar gerektiriyorsa 7-10 yıl saklanabilir.
Kimliği doğrulanmış silme isteği başarıyla tamamlandığında işlem yürürlüğe girer. Oturumunuz kapatılır ve hesabı uygulamadan geri yükleyemezsiniz.
Silme işlemi kişisel hesabınıza uygulanır. Bazı şirket, sevkiyat, fatura, uyuşmazlık, dolandırıcılığı önleme veya uyumluluk kayıtları başka bir tarafa aitse ya da yasalar gerektiriyorsa saklanabilir. Hesabınızla ilişkili ek kişisel verilerin incelenmesini gizlilik ekibinden isteyebilirsiniz.
Hesabınızla ilişkili e-posta adresinden gizlilik ekibine yazın. E-posta ile gelen bir talebi işleme almadan önce kimliğinizi doğrulamamız gerekebilir.